2022 Erkek Saç Modelleri

2022 Erkek Saç Modelleri

Yeni yılın başlamasıyla birlikte moda, bakım ve dekorasyon gibi trendlerin yanı sıra saç ve saç kesimi trendleri de açıklandı. Erkekler için 2022 erkek saç modelleri trendlerine bakacak olursak genel olarak daha çok salaş modellerin öne çıktığını görüyoruz. 2 yıldır hayatımıza eşlik eden pandemi olgusunun yanı sıra yeni yaşam koşullarımıza göre trendler de şekilleniyor. Aslında kendi saç kesimlerimizin ardından trendler değişti ve doğal saç modelleri ön plana çıktı. Peki, 2022 erkek saç modelleri arasında hangi modelleri daha sık göreceğiz? Saçınızı değiştirmeden önce yeni yılın trendlerini öğrenmek için okumaya devam etmelisiniz.

Kısa Saç Modelleri Hangileri Olacak?

Öne çıkan saç modelleri, kısa kesimli klasik saç kesimlerini içerir. Fazla form gerektirmeyen ve yıkama mantığı ile kolay kullanılabilen bu modeller erkeklerin tercih ettiği ve 2022 yılında çokça göreceğimiz seçenekler arasındadır.

Amerikan Traşı

Bu erkek saç tasarımı modelini, saçın yan kısımları üst kısımdan daha kısa olacak şekilde ayarlayarak da kullanabilirsiniz. Saçınızın ne kadar uzun olacağı tamamen size kalmış. Dikkat edilmesi gereken tek nokta; Kulak hizası ve ense kısmı saç çizgisinden biraz daha kısa kesilmiş olmalı.

Asimetrik Kesimler

Yanları uzun, bir tarafı uzun ya da saçın ön kısmında kaküllerin olduğu asimetrik saç kesimleri için pek çok farklı seçeneğiniz var. Saçlarınız hafif dalgalı ise bu modele çok yakışacağını söyleyebiliriz. Az olan kenarının kısa kesildiği ve saçların çoğunun biraz daha uzun olduğu bir model olabilir. Şekil vermesi de çok kolay, asıl ihtiyacınız olan wax veya spreyi, sadece uzun parçaları istediğiniz sprey veya wax ile biraz dalgalandırarak sabitleyin.

Buzz Cut

Asker kesimi olarak da bilinen buzz cut kesim son yıllarda kadınlar arasında da oldukça popüler. Aslında 3 numaraya oldukça benzeyen bu kesim 3 numaradan daha kısa kesimi seven bazı kişiler tarafından tercih ediliyor. Buzz kesimde farklı saç modelleri yapmak da mümkün. Hollywood Ünlülere bakarsanız, enselerine bir buzz cut ile bazı figürler eklediklerini rahatlıkla görebilmektesiniz. Yaz aylarında kendini gösteren bu kesimi 2022 yaz sezonunda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Üç Numara

Sezonun trendleri arasında en çok tercih edilen kesim modellerinden biri olan 3 numara da çok kısa seçenekler arasında yer alıyor. Oldukça çekici bir görünüm sunan bu model yuvarlak ve kare bir yüze sahipseniz biraz daha uzun modeller tercih edebilirsiniz. Eğer oval bir yüz şekline sahipseniz hiç düşünmeden 3 numara saç kesimini deneyebilirsiniz.

Uzun Saç Modelleri

2022 erkek saç modelleri arasında elbette uzun saç kullanmayı sevenler için trend listesinde pek çok seçenek var. Bunun yanı sıra tam asker traşı, 3 numaralı traş gibi seçenekler de var. Son yılların odak noktası olan perma ve rasta gibi modeller bu sezon da ilgi odağı. Ayrıca saçlarınızı tamamen doğal kullanabileceğiniz orta uzunlukta dalgalı ve kıvırcık saçlar da tercih edilen seçenekler arasında. Ayrıca birbirinden değişik sakal tasarımı ile uzun saç kullanımı bu sene oldukça ilgi görmektedir.

Dağınık Ve Kıvırcık Saç

Özellikle uzun saçlara çok yakışan kıvırcık model bu sezonda trendler arasında yükseliyor. Size sevimli ve çekici bir görünüm kazandıran farklı kesimlerle buklelerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Bir şekillendirici temin edin. Bu, buklelerinizin elektriklenmelerini önler ve kusursuz görünmesini sağlayacaktır.

Dalgalı Modeller

Bukleler kadar dikkat çeken bir model varsa o da şüphesiz dalgalı saç modelleridir. Saç yapınız doğal olarak dalgalı olsa bile bu sezon saçlarınızı kısa kestirmek yerine uzatmaya ne dersiniz? Bir tarafta Saçınızı yandan ayırarak uzun saçlara yakışan doğal dalgalar oluşturarak çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Copyright © 2022 Tüm Haklarımız Saklıdır.