2022 Hipster Sakalı Modelleri

2022 Hipster sakalı modelleri nelerdir? Hipster Sakalı Modelleri nasıl oluşturulur? Bu soruların cevabını merak edenler için hazırladığımız yazı ile karşınızdayız.

Hipster sakal, tarzınıza cesur, alternatif bir ifade vermenin harika bir yolu olabilir. Hipster sakalları, son yıllarda bu sakal stilini çok yaygın hale getiren alt kültürün adını almıştır, ancak stil kesinlikle bu trendden önce gelir.

 Hipster bir sakal, erkeklerin ceket giydiği pipo tüttürdüğü günlerden bir kuşağı çağrıştırabilir, ancak modern erkeğin bu tür sakalları kot pantolon ve tişörtle eşleştirmesi daha olasıdır.

 Hipster sakallar, tanıtılmalarından sonraki birkaç yıl içinde, çoğu kişi tarafından kendini beğenmişliğin bir işareti olarak görülen büyük bir tepkinin hedefi haline geldi. Bununla birlikte, bu sakal stilinin hipsterlar arasında yüz kıllarının kabulü üzerinde bir miktar etkisi olduğu görülüyor. Sakallı Erkekler Bu yeni çağdan önce, hipster sakalları genellikle sadece yaşlı erkekler tarafından kullanılırdı. Ancak yenilikçi stiller onları genç erkekler için daha çok beğenilir hale getirdi.

Hipster sakal modeli oluşturma sürecinde cilt bakımı çok önemli bir noktadır. Cildinize gerekli özeni göstermeniz gerekmektedir. Sakallarınızdan dolayı cildinizin pek hava almadığı bu dönemde cildinize gereken önemi vermeniz gerekmektedir.

Hipster Nedir? Felsefesi Var Mıdır?

Hipster sakalı nedir? Buna cevap vermeden önce, doğası gereği son zamanlarda popüler olan hipster sakalın ne olduğuna bir göz atalım. Her neyse, bundan bahsederken entelektüel sorunlarını bir kenara bırakıp saç ve sakal giyim tarzlarından bahsedelim. Örneğin hipster sakalı, hippi kıyafeti, hippi modası... bu tarza sahip olanlar genellikle çarpıcı stilleri ve farklı kültürlerden gelen trendleri birleştirir. Örneğin vintage tarzı, eski tarzlar gibi... Bir hipster sadece sakalıyla dikkat çekmez, sakal modeli de vazgeçilmezleri arasında kalıcı bir yer tutar ama her sakallı ya da çerçeveli gözlüklü insan hipster olamaz. Ayrıca Hipsterlarda saç uzatma da önemli bir kavramdır. Uzun saçlı erkek saç açma konusunda oldukça rahattır. Açık saç ve hipster sakal ciddi bir kombin çeşidi olmaktadır.

Hipsterler felsefe bakımından da diğer kişilerden ayrılır. Hipster olan biri modern sanattan, edebiyattan ve vintage kültüründen anlar ve hoşlanır.

Hipster Sakal Modelleri Nasıl Büyütülür?

2022 Hipster sakalı modelleri nelerdir? Ve nasıl büyütülür? Asıl merak ettiğimiz soruya gelecek olursak;

1.ADIM: Hazırlık

Şu anda dağınık bir sakalınız varsa, Hipster bir sakal bırakmadan önce yeni bir başlangıç ​​yapmak en iyisidir. Pürüzsüz bir sonuç için tasarlanmış bir tıraş bıçağıyla mevcut sakalları tıraş edin ve başlamak için iyi bir temeliniz olsun. Mevcut sakalınızı uzatmadan önce kısaltmayı tercih ediyorsanız, düzgün ve eşit bir görünüm için düzenleyiciyi kullanmayı düşünün.

2.ADIM: Sakalınızın Uzamasına İzin Verin

 Şimdi sabırlı olma zamanı; Sonuçta, sahip olmadığınız bir sakalı kesip şekillendiremezsiniz. Sakalınızın gür ve gür görünene kadar uzamasına müsaade edin.

Hızlı uzayan sakal genlerine sahipseniz, bu yalnızca birkaç hafta kadar sürer. Bu kadar şanslı olanlardan değilseniz, sakalınızı şekillendirmeye başlamadan önce birkaç ay boyunca çok değişik sakallara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Sakal bakımı bu süreçte müthiş önemli bir noktadır. Sakallarınızı bakım ürünleriyle gün içinde mutlaka beslemelisiniz.

3.ADIM: Sakallarınızı Şekillendirin

Kontrolden çıkmasını önlemek için, sakalınızı uzadıkça taramaya devam edin. Düzenli bir kesim ile simetrik tutmaya çalışın. Çok yönlü sakal düzelticimiz, kısa sürede en iyi arkadaşınız olacak ve sakalınızın ne kadar uzamasını istediğinizin sınırlarını belirleyecektir. Ancak, çok fazla kesmemeye dikkat edin. Fazla kesim yaptığınızda istediğiniz şekle sokmak daha zordur, Acele etmeyin,sabırlı olun ve gerekli oldukça kuaförünüzden yardım alın.

Copyright © 2022 Tüm Haklarımız Saklıdır.